Wednesday, September 24, 2014

Life Book

I made some time to do a few Life Book lessons. I'm so behind, but that's okay :-) This is week 19 from Danielle Daniel and week 31 from Mika Diaz. Both have collage work in them, the first page with papers from a magazine and book, the second with Gelli Plate prints. The girl on the first page was a challenge, to do a different pose, she is not perfect but she is good enough ;-) The second is a stamp from Prima on tracing paper.Thanks for stopping by!

7 comments:

 1. Two absolutely beautiful pages to add to your book, Astrid. I would love to see your girl turned into a stamp!

  ReplyDelete
 2. Prachtig Astrid, ze worden steeds mooier !
  Corrie x

  ReplyDelete
 3. Geweldig, je werk ziet er erg leuk uit. Ik ben de laatste tijd aan het proberen om een journal of wat dan ook te maken, maar ik heb gewoon geen idee hoe te beginnen. Ahum, zou je mij op weg kunnen helpen? Gewoon door aan te geven waar je mee begint enzo. Ik heb echt geen flauw idee. Of is er geen 'werkwijze' en doe je maar wat. Wel jammer trouwens dat het meerendeel van de artjournaling blogs in het engels zijn. Ook als jullie gewoon Nederlandse zijn. Hihi. Niet dat ik geen Engels begrijp, maar vind het toch wel fijner in het Nederlands.

  Lieve bloggroetjes Pétra.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tnx Petra! Omdat ik voor mezelf ga beginnen met workshops, zal ik een nieuwe blog in het nederlands gaan beginnen ;-) Maar om je nu op weg te helpen: Begin eerst eens op losse pagina's, dat neemt de angst een beetje weg om iets "fouts" te doen. Gebruik wat je hebt. En zoek ook eens op YouTube naar Art Journal filmpjes.
   Voor deze twee pagina's ben ik begonnen met het op plakken van mooie papiertjes. Flow is echt een fijn blad om te gebruiken, staan een hoop mooie patronen in. Voor de eerst pagina ben ik gewoon met acryl gaan smeren. Kijk ook eens naar het kleurenwiel om geen vieze kleuren te krijgen. Ook Dylusions is heeeel leuk om te gebruiken en je krijgt super snel een mooie achtergrond. Hopelijk ben je hier een beetje mee geholpen. Liefs Astrid

   Delete
  2. Ja, zeker. Hier kan ik wel wat mee. Ik was al bezig met het kijken naar filmpjes op youtube en de flow heb ik ook. hihi, ik denk dat ik LEF mis om te beginnen.
   Je zegt het zo simpel: je begint met het opplakken van mooie papiertjes???? hoe bedoel je: met lijm, washi tape of ... En dan begin je met acryl smeren? overal overheen. eerst met één kleur en dan stukken met een andere kleur of of of .....
   Wat is Dylusions? Ik zal wel even googelen.
   Ik ben al veel te blij met je antwoord.
   Enneh, wil je me op de hoogte houden over je nieuwe blog. Ben ik reuze benieuwd naar.

   Lieve groetjes Péta.

   Delete
 4. Beautiful pages Astrid <3

  xx Arwen

  ReplyDelete

I love to read your comments. Thank you for taking the time to leave me a message. Much Love <3